Vi har hört mycket från Donald Trump sedan han blivit en av presidentkandidaterna i USA. Men något det har spekulerats om i flera år är huruvida han har tupé eller inte. Nu säger han bestämt att hans hår är äkta, trots att mycket pekar på det motsatta.

372889-donald-trump-dr-phil

Nu går Donald Trump ut och förnekar att han har tupé. I Aftonbladet kan man läsa att Trump under ett valmöte nyligen sa att folk försökte angripa honom för att han använder tupé. Men Trump hävdar bestämt att det är alldeles riktigt hår och för att visa det drog han under valmötet i sitt hår, som satt kvar på plats. Donald Trump har dock för ett antal år sedan erkänt att han faktiskt använder tupé, då han satsade den på en brottningsmatch.

Gå till ett proffs

Men nu står han alltså fast vid att hans hår är äkta, även om man ser ganska tydligt att så inte är fallet. Trump skulle verkligen behöva gå till någon som kan det här med löshår och som kan skapa en mer verklighetstrogen look. Visserligen kanske det inte finns så många företag som specialiserar sig på löshår för män men det finns en uppsjö av företag som gör det för kvinnor. Ett utav dessa företag är Charma Stockholm och dem kan man läsa mer om här. Förutom peruker och extensions har de även smidiga clip on löshår, som man bara kan sätta i håret om man vill få längre hår för en dag.

Brittan behöver också hjälp

En annan person som kanske skulle behöva hjälp med att få löshåret att se lite mer naturligt ut är Britney Spears. Hon har nämligen i ett flertal år försökt få ordning på sitt hår efter att hon rakat av det 2007, skriver Expressen. Just nu använder hon olika tillfälliga lösningar för att det ska se någorlunda bra ut. Hon har under loppet av ett år testat hela sex olika frisörer men nu har hon svårt att hitta någon som kan få röra vid hennes hår.