Vid det här laget kan väl inte Pernilla Wahlgrens humorföreställning ”Kort, glad och tacksam” ha undgått någon. Föreställningen har varit hyllad av såväl kritiker som kollegor i branschen och inte minst alla de tusentals, och åter tusentals människor som har varit och upplevt föreställningen.

Pernilla Wahlgren firar att hon har fyllt 50 år och i samband med det även firar 40 år som entertainer. I 40 år har hon underhållit med sin musik, sina teaterföreställningar, sina musikalföreställningar, genom text och bild på sin blogg och Instagram, i sitt eget TV-program ”Wahlgrens värld” och i sin podcast som hon har tillsammans med Sofia Wistam.

Hyllad succé

Tillsammans med sitt gäng bestående av Hanna Hedlund, Måns Nathanaelson, Ola Forssmed och Kim Sulocki har hon turnerat runt Sverige med denna föreställning som har varit slutsåld på de flesta orter som den har kommit till. Eftersom föreställningen har varit så populär och det svenska folket får inte nog, så har man efter ett otroligt framgångsrikt år 2018 beslutat sig för att förlänga turnén till våren 2019. Ett beslut som de förmodligen inte ångrar då flera föreställningar även denna vår är slutsålda.

En av de städer som de kommer till under våren är Linköping då föreställningen intar scenen på Linköping Konsert och Kongress. Linköping Konsert och Kongress är beläget centralt och ger möjlighet till att boka hotell nära eventet om man är långväga. Här kan man passa på att ta en weekend med tjejgänget och låta sig bli underhållen av Pernilla Wahlgren och hennes vänner när de tar publiken igenom en fantastisk föreställning. Man kommer att få uppleva härlig musik, både nya låtar och gamla godingar som publiken kan sjunga med i. Humorsketcher och parodier baserade på Pernillas eget liv kommer att få åskådarna att kikna av skratt. Efteråt finns möjlighet att fortsätta kvällen med härlig energi och uppleva Linköpings rika nöjesliv på Ågatan, bara ett par minuters promenad från Konsert & Kongress. Ta en drink och prata om föreställningen eller sväng loss på något av alla de dansgolv som erbjuds. Man kommer garanterat inte bli besviken, varken på Pernilla Wahlgrens show eller på Linköping.