Det finns många saker i livet som lockar till ett LOL, och det kan vara allt från en rolig fest till en rolig kommentar – eller som i detta fall: en rolig lapp i trapphuset som grannen satt upp.

enkat-checklistaAtt skratta, eller LOL:a som kidsen säger, är något som får oss att må bra inifrån och ut. Därför är varje tillställning som lockar till ett leende något att ta vara på, och det kan vara allt från en rolig fest till att man ser ett roligt klipp på Youtube. Eller också att man möts av en rolig lapp från grannen i trapphuset och delar denna på sociala medier – vilket var precis vad Thomas Hansson gjorde när han hittade en lapp i trapphuset som löd:

”Kära grannar. Det är ett väldigt lyhört hus, jag skulle uppskatta om alla kunde tänka på det och vara lite mer hänsynsfulla. # Klampa inte, gå inte hårt på hälarna. # Använd gärna tofflor, raggsockor eller mattor. # Stäng igen toalock och skåpluckor försiktigt. # Kissa inte mitt i vattnet.”

Enligt Thomas fick lappen och framförallt det sista ”tipset” honom att skratta rakt ut, vilket han berättar när Expressen intervjuar honom. Han lägger även till att han tack vare denna sista punkt även är osäker på om lapp-skribenten ens är seriös i sin lapp. Något han utvecklar med att säga att om lappen snarare innehållit kommentarer om att man ska tänka på grannarna när det är fest och till exempel sänka ljudet och hålla volymen nere efter en viss tid på dygnet, ja då hade han inte trott att det var ett skämt. På frågan Expressen ställer om han kommer att följa lappens författares fyra tips svarar han med ett skratt:

” – Haha, absolut inte. Jag kör vidare som jag har gjort. Jag försöker bara vara en god granne och ingen har klagat hittills.”

 

 
 
 

Högtider och fest

Vad vet du om kändisar?